VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Immagine, η διαφημιστική που απαντά με φαντασία στις ανάγκες των πελατών



Immagine, η διαφημιστική που απαντά με φαντασία στις ανάγκες των πελατών

Τι κοινό έχει το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, τα κοσμηματοπωλεία Πατσέας και η εταιρεία Stihl, ο κορυφαίος κατασκευαστής μηχανημάτων δάσους και κήπου στον κόσμο; Όλοι τους εμπιστεύονται την «immagine», για τις ανάγκες προβολής και διαφήμισης των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουν. Η εταιρεία της κ. Κρίστης Αλατερού κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς χάρη στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της και στην πελατοκεντρική φιλοσοφία που υιοθέτησε από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της. «Σε αντίθεση με άλλες διαφημιστικές, που αντιμετωπίζουν τους πελάτες κάπως μηχανικά και απρόσωπα, εμείς εστιάζουμε στον κάθε συνεργάτη ξεχωριστά και δίνουμε το 100% της ενέργειας μας σε αυτόν?», σημειώνει στην «Η» η κ. Αλατερού.
Immagine, η διαφημιστική που απαντά με φαντασία στις ανάγκες των πελατών Η στήριξη που παρέχει η immagine δεν σταματά στη δημιουργία ή την παραγωγή ενός τηλεοπτικού ή ραδιοφωνικού σποτ ή σε μια καταχώριση σε ένα περιοδικό ή σε μια εφημερίδα. Τουναντίον, τις υπερβαίνει κατά πολύ, αφού οι άνθρωποι της εταιρείας βρίσκονται πάντοτε δίπλα στον πελάτη, γίνονται κυριολεκτικά κομμάτι του μάρκετινγκ και προσπαθούν να δημιουργήσουν ιδέες που θα συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει. Η επιτυχία του πελάτη είναι προτεραιότητά μας, καθώς από αυτή αναδεικνύεται και η δική μας επιτυχία. Είμαστε δίπλα τους με σεβασμό, αγάπη και δημιουργικότητα στην αγωνία τους. Μαζί βρίσκουμε ιδέες για να πετυχαίνουμε τους στόχους μας», λέει η επικεφαλής της immagine.
Immagine, η διαφημιστική που απαντά με φαντασία στις ανάγκες των πελατών «Κανένας συμβιβασμός στην ποιότητα»
Με την ίδια προσήλωση προσεγγίζει το θέμα της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει. Παρά τη δύσκολη συγκυρία και τη μείωση των budget, η immagine φροντίζει να ξεχωρίζει για το αποτέλεσμα της δουλειά της, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια.
Η ποιότητα παραμένει αδιαπραγμάτευτη αξία, και αυτό είναι κάτι που αναγνωρίζεται πρώτα από τους ίδιους τους πελάτες της, οι οποίοι παραμένουν πιστή στην εταιρεία εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Ταυτόχρονα, όμως, λειτουργεί και ως «μαγνήτης» για τη προσέλκυση νέων. «Είδαμε να έρχονται νέοι πελάτες σε εμάς τα τελευταία χρόνια γιατί εκτίμησαν την πορεία μας? και κυρίως το γεγονός ότι δεν κάναμε εκπτώσεις και κανένα συμβιβασμό στο επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουμε, απλά και μόνο για να μεγαλώσει το πελατολόγιό μας», υπογραμμίζει η κα. Αλατερού.
Immagine, η διαφημιστική που απαντά με φαντασία στις ανάγκες των πελατών Η κρίση ως ευκαιρία
Η κρίση που έπληξε την ελληνική οικονομία προβλημάτισε την immagine, -όπως και τις περισσότερες επιχειρήσεις της χώρας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν την πτόησε. Αντί να αναδιπλωθεί, η εταιρεία βρήκε την ευκαιρία να αυξήσει την αποδοτικότητά της και να βελτίωσει τις δομές της.
Αντί να επαναπαυθεί, προσπάθησε να γίνει πιο ευέλικτη και δημιουργική και αναζήτησε τρόπους για να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της. Παρά την έντονη αβεβαιότητα και τα εμπόδια διατήρησε την εξωστρέφειά της, και επεδίωξε να είναι ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές της. Με την ίδια λογική πορεύεται και τώρα. Επενδύοντας στη δημιουργικότητα των ανθρώπων της και μένοντας πιστή στις αξίες της που την ανέδειξαν και την καταξίωσαν στην αγορά, ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίζει σε καλύτερες μέρες, όταν η οικονομία θα αρχίσει να παρουσιάζει σημάδια ανάκαμψης.
«Η ομάδα της Immagine απαρτίζεται από νέους δημιουργικούς ανθρώπους που φιλοδοξούν να χτίσουν προγράμματα, επικοινωνίες και λύσεις που θα απαντήσουν με φαντασία στις ανάγκες των πελατών», σημειώνει με έμφαση η κ. Αλατερού.
success story
• Εστιάζει στον κάθε συνεργάτη και δίνει το 100% της ενέργειάς της σε αυτόν
• Είναι δίπλα στον πελάτη με σεβασμό, αγάπη και δημιουργικότητα στην αγωνία του
• Δίνει έμφαση στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσίων και φροντίζει την κάθε λεπτομέρεια της δουλειά της
• Έχει δημιουργικούς ανθρώπους που χτίζουν προγράμματα, επικοινωνίες και λύσεις
* http://www.imerisia.gr
Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top